Finnish (Suomi)Svenska (Sverige)English (United Kingdom)
Höst på gården
Läs mera här...

Westerby Gård – en gård fylld med arbetsro och njutning

Ladda ner en PDF-fil med en beskrivning av våra mötesutrymmen här!

Westerby Gård är en rofylld och inspirerande plats att ordna en lyckad konferens på. Hos oss finner Ni en inspirerande miljö för alla sorters möten. Westerby Gård erbjuder en genuin miljö, arbetsro, matupplevelser och personlig service. Hos oss är det lätt att stänga ut resten av världen och enbart koncentrera sig på dagens agenda.

Inredningsmässigt skiljer sig våra utrymmen från traditionella mötesrum, men de är självfallet utrustade med modern teknisk mötesutrustning: dataprojektor, vitduk, trådlöst internet, bläddertavla, tuschpennor och TV.

Om Ni under er vistelse hos oss vill göra annat än bara sitta runt mötesbordet, erbjuder vi Er en mängd olika aktiviteter att välja bland. Det finns aktiviteter som passar för alla sorters grupper oberoende av storlek. Som exempel kan nämnas olika dryckesprovningar, plättstekning vid lägerelden, bastubad på Torrharun och mordmysterium.

För att fullända Er mötesdag hos oss lägger vi ner lite extra tid på att bjuda på god lokalproducerad mat. Vid ankomst serveras en saltbit med en god kopp kaffe. Mitt på dagen smakar det sedan bra att bli serverad en rejäl tvårätterslunch på gårdens vis. På eftermiddagen sitter det bra med en kopp kaffe eller te med hembakat tilltugg. Om Ni väljer att stanna till kvällen bjuds ni på en välkomponerad meny planerad enligt säsong.