TERVETUOLA

WESTERBY
GÅRD

Äppelblom.jpg
 
 

Ajankohtaista

 
001_Rum_1.jpg

Talven hotellihinnat
Tervetuloa maaseudun rauhaan!

Erikoishinnat maanantai-perjantai:

Yhden hengen huone 85 eur/ yö

Kahden hengen huone 119 eur/ yö

Normaalihinnat perjantai-sunnuntai:

Yhden hengen huone 100 eur/ yö

Kahden hengen huone 140 eur/ yö

Pitempi komennus täällä päin? Ota yhteyttä!

029_Rum_8_bord.jpg

Kokous luonnon helmassa
Henkilökohtainen palvelu on avainsanamme

Westerby Gård on rauhaisa ja inspiroiva kokouspaikka. Tarjoamme aidon miljöön, työrauhaa, ruokaelämyksiä ja henkilökohtaista palvelua. Meidän vieraanamme olette ainut ryhmä paikan päällä, työrauha on taattu.

Ota yhteyttä niin suunnittelemme kokouksen yhdessä.

IMG_20190112_150836.jpg

Venepaikat 2020
Uusi laituri Lågnäsinlahdessa

Tarjoamme venepaikkoja kesälle 2020! Laiturimme löytyy rauhallisen Lågnäsinlahden pohjoisosassa. Lisää infoa, niklas.nordablad@westerby.fi.

 

Kartanohotelli ja Sauna

Jokaisessa hotellin huoneessa on oma tunnelma kauniine tapetteineen. Huoneissa nukut hyvin Unikulman laadukkaissa sängyissä. Kylpyhuoneista löytyy paksut, mukavat pellavapyyhkeet ja hiustenkuivaaja. Jokaisessa huoneessa on tv. Hotellissa on sauna ja poreamme. Lauteille sopii 8-10 henkilöä.

Hotellet sommar.jpg
 

Kokoukset

Westerby Gård on rauhaisa ja inspiroiva paikka järjestää onnistuneita kokouksia. Meiltä löydät inspiroivat tilat erilaisille kokouksille. Tarjoamme aidon miljöön, työrauhaa, ruokaelämyksiä ja henkilökohtaista plavelua. Meillä unohdat helposti kiireet ja sinun on helppoa keskittyä päivän agendaan.

Jos vierailunne aikana haluatte tehdä muutakin kuin kokoustaa tarjoamme erilaisia aktiviteetteja. Järjestämme esimerkiksi patikointia lähimetsissä, melontaa ja retkiä saaristoon.

 
 
 

Aktiviteetit ja Metsästys

Tarjoamme erilaisia aktivitetteja, sisällä, ulkona sekä saaristossa. Järjestämme esimerkiksi peltopyyjahtija, merilinnustusta sekä sorkkaeläinjahtia. Aktiviteetti voi myös olla krokettipeli pihalla tai ohjattua patikointia metsässä. Patikoinnit ovatkin olleet erityisen suosittuja, retket räätälöidän ryhmälle sopiviksi.

Lisää infoa jahdeista antaa Niklas, niklas.nordblad@westerby.fi

Skogsvandring.jpg
 

Maasta pöytään

Hyvät lähituotetut raaka-aineet ovat meille kaikki kaikessa. Kala tulee lähivesistä, liha on paikallista, vihannekset sesongin mukaan paikallisilta viljeliöiltä. Olemmekin saaneet vuosien aikana kehuja ruoastamme! Keittiömme onkin niin kuin se kuuluu maalla olla - talon sydän!