VÄLKOMMEN TILL

WESTERBY
GÅRD

Äppelblom.jpg
 
 

Aktuellt

 
001_Rum_1.jpg

Vinterns hotellpriser
Boka hotellrum hos oss i vinter!

Specialpris måndag-fredag:

Enkelrum 85 eur/ natt

Dubbelrum 119 eur/ natt

Normalpris fredag-söndag:

Enkelrum 100 eur/ natt

Dubbelrum 140 eur/ natt

Längre kommendering i trakten - hör av dej!

029_Rum_8_bord.jpg

Möte på gården
Personlig service är våra nyckelord

Westerby Gård är en rofylld och inspirerande plats att ordna ett lyckat möte på. Westerby Gård erbjuder en genuin miljö, arbetsro, matupplevelser och personlig service. Hos oss är ni den ända gruppen på plats, så arbetsron är garanterad. Hör av er så planerar vi ert möte tillsammans.

IMG_20190112_150836.jpg

Båtplatser 2020
Ny brygga i lugna Lågnäsviken

Vi erbjuder ett antal båtplatser för säsongen 2020! Bryggan ligger i norra delen av lugna Lågnäsviken. Mera info, niklas.nordablad@westerby.fi

 

Gårdshotell & Bastu

Alla rum i gårdshotellet har sin egen karaktär med vackra tapeter och handplockad inredning. I alla rum sover du gott i skönt sänglinne och kvalitetssängar från Unikulma . I badrummet finns tjocka linnehanddukar samt fön. Alla rum har även tv. I gårdshotellet finns en bastuavdelning med en bastu som rymmer 8-10 personer samt ett bubbelbad för två.

Hotellet sommar.jpg
 

Möten

Westerby Gård är en rofylld och inspirerande plats att ordna ett lyckat möte på. Hos oss hittar ni en inspirerande miljö för alla sorters möten. Westerby Gård erbjuder en genuin miljö, arbetsro, matupplevelser och personlig service. Hos oss är det lätt att stänga ute resten av världen och enbart koncentrera sig på dagens agenda.

Om ni under er vistelse hos oss vill göra annat än bara sitta runt mötesbordet, erbjuder vi olika aktiviteter att välja bland. Som exempel kan nämnas olika skogsvandringar, paddling och skärgårdsturer.

 
 
 

Aktiviteter & Jakt

Vi erbjuder olika aktiviteter som kan utföras inomhus, utomhus samt ute i skärgården. Våra aktiviteter sträcker sig från jakt av rapphöna, sjöfågel samt klövdjur till ett spel av krocket på gården. Guidade vandringar i skogen är populära.

För mera info om jakterna, kontakta niklas.nordblad@westerby.fi

Skogsvandring.jpg
 

Från jord till bord

Goda närproducerade råvaror är grundläggande för oss! Fisken kommer från närliggande vatten, köttet är lokalt, grönsaker så långt som möjligt från lokala odlare. Vi har fått mycket beröm för vår mat. Köket är lite så där som det brukar vara på landet - gårdens hjärta!